Mobach verzameling Hanna Mobach
Hieronder een deel van de beelden van Hanna Mobach, klik op de foto's om meer afbeeldingen van het betreffende beeld te zien.

Voor mijn verzameling ben ik nog op zoek naar het kind in de kinderstoel en het de moeder met het kind op de heup en natuurlijk andere beelden van Hanna Mobach die nog niet op deze pagina staan. Heeft u wellicht iets wat in mijn verzameling hoort? Als u een foto en de vraagprijs wilt mailen naar mijn mailadres dan reageer ik zo snel mogelijk.

Hanna Mobach Hanna Mobach

LET OP: Nog meer Hanna Mobach en ander aardewerk is te vinden op mijn nieuwe site www.verzamelaars.net. Hier kun je ook je eigen verzameling plaatsen! Kijk dus ook even op www.verzamelaars.net.

Hanna Mobach Hanna Mobach Nieuw: album met gekleurde tegels van Hanna Mobach. Klik op de foto om ze allemaal te zien.

Hanna Mobach
Hanna Mobach Hanna Mobach Hanna Mobach Hanna Mobach Hanna Mobach Hanna Mobach Hanna Mobach Hanna Mobach Hanna Mobach Hanna MobachLaat ook je Mobach veilen op Catawiki
Heb je een Mobach die je wilt laten veilen? Of iets anders verzamelwaardigs zodat je meer ruimte krijgt voor je verzameling? Zelf gebruik ik Catawiki om items te veilen die minder goed in mijn verzameling passen. Het aanmaken van je eigen veilingaccount op Catawiki is heel makkelijk, gebruik hiervoor de aanmeldpagina. Na een aantal simpele stappen kun je meteen je eerste kavel plaatsen.Omdat miljoenen verzamelaars gebruik maken van Catawiki heb je een grote doelgroep, ik merk dat bijzondere Mobachs en ook lots met een paar Mobachs regelmatig goede prijzen opleveren.

Zoek je juist meer items voor je verzameling? In de Catawiki keramiekveilingen worden regelmatig mooie Mobachs aangeboden.

Gezocht: Mobach aardewerk
Zelf zoek ik alleen nog de hele oude en bijzondere Mobachs. Heb je nog iets wat wellicht in mijn verzameling past? Als je een foto en de vraagprijs wilt mailen naar mijn mailadres dan reageer ik zo snel mogelijk.

Hanna Mobach
Hanna Mobach is eind 1970 bij de Mobach fabriek weggegaan maar heeft daarna nog wel enkele malen ontwerpen gemaakt. Af en toe is werk van Hanna Mobach in kunst- en antiekveilingen te vinden, kijk hiervoor op Hanna Mobach in veiling. Voor recent werk van Hanna Mobach; bezoek haar website www.hannamobach.nl.Mobach vaas Mobach figuur Mobach vaas Mobach schaal MobachMobach oude vazen | Hanna Mobach beelden | Mobach oude borden
Mobach dierfiguren | Mobach inlegwerk | Joke Stroes voor Mobach
Mobach ringeloor techniek | Mobach Kamo | Mobach hagedis
Mobach links | Mobach familie en draaiers | Mobach tegels2007-2008 VanD.
Design by Andreas Viklund.