Mobach verzameling Mobach medaillons
Hieronder een deel van Mobach aardewerk met medaillons uit mijn verzameling.

Mobach Mobach

LET OP: Nog meer Mobach en ander aardewerk is te vinden op mijn nieuwe site www.verzamelaars.net. Hier kun je ook je eigen verzameling plaatsen! Kijk dus ook even op www.verzamelaars.net.

Mobach vazen met medaillons zijn er in grote hoeveelheid gemaakt, vooral in de beginperiode tot 1920. In een deel van de vazen is de decoratie handmatig ingekrast, daarnaast zijn er ook exemplaren met een gestempelde decoratie. Daarnaast is er ook veel verschil in kwaliteit, sommige vazen zijn goed afgewerkt, daarnaast zijn er ook vazen waarbij het lijkt of ze meer gemaakt zijn als gebruiksaardewerk te dienen. Naast vazen met gekleurde medaillons zijn er ook vazen met ongekleurde versiering. Weinig van deze vazen zijn door Mobach gesigneerd, regelmatig staat het serienummer er wel ingekrast.

Mobach Mobach Mobach Mobach Mobach Mobach Mobach  Mobach MobachLaat ook je Mobach veilen op Catawiki
Heb je een Mobach die je wilt laten veilen? Of iets anders verzamelwaardigs zodat je meer ruimte krijgt voor je verzameling? Zelf gebruik ik Catawiki om items te veilen die minder goed in mijn verzameling passen. Het aanmaken van je eigen veilingaccount op Catawiki is heel makkelijk, gebruik hiervoor de aanmeldpagina. Na een aantal simpele stappen kun je meteen je eerste kavel plaatsen.Omdat miljoenen verzamelaars gebruik maken van Catawiki heb je een grote doelgroep, ik merk dat bijzondere Mobachs en ook lots met een paar Mobachs regelmatig goede prijzen opleveren.

Zoek je juist meer items voor je verzameling? In de Catawiki keramiekveilingen worden regelmatig mooie Mobachs aangeboden.

Gezocht: Mobach vazen
Zelf zoek ik alleen nog de hele oude en bijzondere Mobachs. Heb je nog iets wat wellicht in mijn verzameling past? Als je een foto en de vraagprijs wilt mailen naar mijn mailadres dan reageer ik zo snel mogelijk.
Mobach vaas Mobach figuur Mobach vaas Mobach schaal Mobach
Mobach oude vazen | Hanna Mobach beelden | Mobach oude borden
Mobach dierfiguren | Mobach inlegwerk | Joke Stroes voor Mobach
Mobach ringeloor techniek | Mobach Kamo | Mobach hagedis
Mobach links | Mobach familie en draaiers | Mobach tegels

2007-2008 VanD.
Design by Andreas Viklund.