Mobach

Links


LET OP: Nog meer Mobach en ander aardewerk is te vinden op mijn nieuwe site Verzamelaars.nl met m'n Mobach aardewerk verzameling en Mobach in veiling. Mogelijk zijn er ook nog Mobachs in buitenlandse veilingen te vinden op Mobach in auction.

Mobach
Mobach Keramiek informatie over de Mobach fabriek in Utrecht
Mobach Museum informatie over het Mobach museum
Hanna Mobach website van Hanna Mobach

Mobach familie en draaiers Informatie over de familie Mobach en de draaiers voor Mobach.


Startpagina's
verzamelaars.pagina.nl Startpagina voor verzamelaars
Verzamelaars.uwpagina.nl Startpagina voor verzamelingen

Winkels met Nederlands keramiek waaronder Mobach
www.in-stijl.com Verzamelwinkel met een uitgebreid assortiment collectables (keramiek, glas, toegepaste kunst, etc.)
www.edelerfgoed.nl Edel Erfgoed: Toegepaste kunst.
Dutch Art Pottery Keramiek, glas en tegels.

Een deel van de informatie op deze website is afkomstig uit het boek Mobach 100 jaar keramiek, uitgegeven door uitgeverij Cantecleer. Dit boek is een aanrader voor elke Mobach verzamelaar. Niet meer gewoon te bestellen maar nog wel via antiquariaten en bijvoorbeeld www.boekwinkeltjes.nl.

Laat ook je Mobach veilen op Catawiki
Heb je een Mobach die je wilt laten veilen? Of iets anders verzamelwaardigs zodat je meer ruimte krijgt voor je verzameling? Zelf gebruik ik Catawiki om items te veilen die minder goed in mijn verzameling passen. Het aanmaken van je eigen veilingaccount op Catawiki is heel makkelijk, gebruik hiervoor de aanmeldpagina. Na een aantal simpele stappen kun je meteen je eerste kavel plaatsen.Omdat miljoenen verzamelaars gebruik maken van Catawiki heb je een grote doelgroep, ik merk dat bijzondere Mobachs en ook lots met een paar Mobachs regelmatig goede prijzen opleveren.

Zoek je juist meer items voor je verzameling? In de Catawiki keramiekveilingen worden regelmatig mooie Mobachs aangeboden.

Gezocht: Mobach vazen
Zelf zoek ik alleen nog de hele oude en bijzondere Mobachs. Heb je nog iets wat wellicht in mijn verzameling past? Als je een foto en de vraagprijs wilt mailen naar mijn mailadres dan reageer ik zo snel mogelijk.

Mobach vaas Mobach figuur Mobach vaas Mobach schaal MobachMobach oude vazen | Hanna Mobach beelden | Mobach oude borden
Mobach dierfiguren | Mobach inlegwerk | Joke Stroes voor Mobach
Mobach ringeloor techniek | Mobach Kamo | Mobach hagedis
Mobach links | Mobach familie en draaiers | Mobach tegels

2007-2008 VanD.
Design by Andreas Viklund.

Niet een van de mooiste Mobach vazen uit mijn verzameling maar wel heel apart. Een simpele witte vaas met aan de zijkant wat ingekraste figuren. Rond Mobach stempel en het serienummer 501.

Mobach